2013

AV Emea

logo avemeaAV EMEA BV wat staat voor Audio Video Europe Middle-East and Africa en is een Internationaal opererend “business development” organisatie met haar roots in de gemeente Aalburg. De handelsgeest van de regio gecombineerd met de ruime internationale ervaring zijn de basis van dit “jong” ambitieus bedrijf.

Meer dan 50 jaar ervaring worden ingezet om diverse leveranciers te ondersteunen met Marketing, Verkoop en Technische vraagstukken. Van ondersteuning bij productontwikkeling tot het bieden van marketingstrategieën en geven van technische training op locatie of in het auditorium van Altena Kennispunt.  Alles ten doel om afzetkanalen te genereren en te onderhouden in de meer dan 40 landen over diverse continenten.

Een van de marktsegmenten is Custom Installation, wat  staat voor maatwerk in residentiële en commerciële applicaties op het vlak van Audio/Video entertainment- en comfortsystemen.  Mede door de snelle technologische ontwikkelingen reist het team de hele wereld over om lokale importeurs te trainen hoe deze oplossingen gespecificeerd, verkocht en geïnstalleerd dienen te worden met de signatuur van onze opdrachtgevers. Veel van deze oplossingen worden gebruikt in prestigieuze projecten over de hele wereld.

Een andere segment waarin wij actief zijn is High-End Audio, de wereld van fijnproevers van geluid waarin onze producten bijdragen tot ongekend luistergenot.

Deze twee segmenten worden vaak naadloos samengebracht in het concept om van een huis een thuis te maken.

www.avemea.com