Samenwerken en Kennis delen

Altena Kennispunt

Voor creatieve, enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak en die de toekomst een stap voor willen blijven, gloort het perspectief. In Altena Kennispunt bundelen bedrijven hun krachten en versterken elkaar.

Samenwerken

Kennis delen

Kennis verzamelen

Kennis bundelen

Over Altena Kennispunt

Voor creatieve, enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak en die de toekomst een stap voor willen blijven, gloort het perspectief. In Altena Kennispunt bundelen bedrijven hun krachten en versterken elkaar.
In Altena Kennispunt is letterlijk en figuurlijk ruimte om zaken die voorbij komen, te faciliteren.

Samen sta je sterker. Altena Kennispunt biedt onderdak aan enthousiaste ondernemers uit Altena. Het is een plek waar gedachten vorm krijgen, gevormd én geproduceerd worden. Een locatie waar mensen en projecten aan en met elkaar worden verbonden. Vestigen in Altena Kennispunt is een bewuste keuze. Een keuze om samen met andere bedrijven te bedenken, ontwikkelen en te ontmoeten. Altena Kennispunt biedt mogelijkheden en kansen voor ieder bedrijf, ook voor u.

Ondernemers

De ondernemers van Altena Kennispunt

AV Emea

-Audio Video Europe Middle-East and Africa- De handelsgeest van de regio gecombineerd met de ruime internationale ervaring zijn de basis van dit ambitieus bedrijf. www.avemea.com

Bax & Van Kranenburg

Bax & Van Kranenburg Beheer B.V. bestaat uit een team specialistische projectontwikkelaars met veel kennis van de regio Altena. www.baxvankranenburg.nl

Van der Straaten

Van der Straaten’s Assurantiekantoor is een onafhankelijk verzekeringskantoor en zelfstandig intermediair van RegioBank. Het doel is om de klanten te voorzien van een deskundig en passend advies. www.uwverzekeringskantoor.nl

ViaJoop

Joop van Wijk is een gedreven Makelaar en Taxateur die begrijpt dat een huis voor mensen een thuis betekent. Hij zal er dan ook alles aan doen om het voor de klant zo goed mogelijk te regelen. www.viajoop.nl

Studie Rond

Huiswerk- & studiebegeleiding, examentrainingen en bijlessen. Voor middelbare scholieren op elk niveau.

Stefan Timmer

Mijn naam is Stefan Timmer, ik ben een freelance webdeveloper en ik ben gespecialiseerd in het realiseren van professionele websites en webshops. Daarnaast kan ik ingehuurd worden voor de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties.

Bouwkundig ingenieursburo Ermstrang

Bouwkundig ingenieursburo Ermstrang is een praktisch ingesteld en ambitieus bouwkundig ingenieursburo dat een compleet dienstenpakket aanbiedt voor particuliere en zakelijke klanten. Wij ontwerpen gebouwen, vragen vergunning aan en begeleiden de bouw, geheel compleet van A tot Z.

AltenaWerkt

AltenaWerkt in combinatie met Beleef Altena wordt het digitale platform voor een Vitaal Altena Vacatures voor Bijbaantjes, Stages, Afstudeerstages, Werkervaringsplekken voor en door jongeren uit Altena.

Beleef Altena

Ontdek Altena met Beleef Altena.

Van Laarhoven & Partners Wijk en Aalburg

Van Laarhoven & Partners is een administratiekantoor gericht op het midden- en kleinbedrijf.

Laatste nieuws

Over Altena Kennispunt en onze regio

Neem contact op